OVER ONS

Over Yoshion

Wij zijn een professionele fabrikant van meubels, waaronder eetkamerstoelen, warm buigen glas, plastic stoelen in China. We richten ons al meer dan 10 jaar op de Europese markt. Om Europese klanten beter van dienst te zijn en de markt te openen, hebben we in 2019 een dochteronderneming in Nederland opgericht en professionals uitgezonden om de dochteronderneming te ontwikkelen voor de activiteiten van het bedrijf, we hebben ons eigen magazijn en tentoonstellingshal in Nederland. We zullen regelmatig monsters en voorraden van verschillende producten bijwerken. Geïnteresseerde klanten zijn van harte welkom om een afspraak met ons te maken en onze tentoonstellingshal te bezoeken om de mogelijkheid van verschillende samenwerkingsdetails te bespreken.

Adres: Mommesstraat 4E, 5975NG, Sevenum Netherlands
Gevestigd in: 24 januari 2019
KVK-nummer: 73769932

Wat kan Yoshion doen?

  1. We hebben de professionele pre-, duur- en naverkoopdienst…
  2. Wij zorgen ervoor dat de stabiele kwaliteitsmeubelen tegen een redelijke prijs worden aangeboden.
  3. Wij kunnen de flexibele supply chain-oplossing bieden waarbij sprake is van containerlading, LCL, zeevracht, luchtvracht, douaneafhandeling, Europees binnenvaartvervoer en DOA.

Wat is Yoshion’s Zakelijke Idee?

Zowel de leveranciers als de klanten stellen eisen, maar hoe ze die kunnen oplossen is een vraag.  Er zijn veel beperkingen in de internationale toeleveringsketen voor meubels en deze beperkingen kunnen de risico’s voor het bedrijfsleven vergroten en de marge opvoeren.

Yoshion gaat de behoeften van de klant volledig begrijpen en de leveringen van fabrikanten integreren om de beperkingen voor zowel de fabrikant als de klant te verminderen, de risico’s te verminderen en de marge van iedereen te vergroten.

Yoshion’s Visie

We willen graag samenwerken met fabrikanten en klanten om een duurzaam bedrijfsmodel op te zetten en een bijdrage te leveren aan de win-win situatie.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen het beantwoorden A.S.A.P.